Lions Radioreklam i samarbete med

Ditt företag får med Radioreklamen sex reklamtillfällen under sju dagar!

Varje år deltar ett stort antal företag inom Simrishamn och Tomelilla kommuner i Radioreklamen som sänds i samarbete med Radio Active i anslutning till julmarknaden i Simrishamn. Tack vare detta samarbete erbjuds företagen mycket reklam till låg kostnad, samtidigt som Lions hjälpkassa får påfyllning. Radioreklamen har genom åren blivit en av de viktigaste insamlingsaktiviteter Lions Club Simrishamn genomför under ett verksamhetsår.

I Radioreklamen sker reklamsändningar tre gånger per timme mellan kl. 06.00 och 18.00 under hela veckan före och t.o.m. skyltsöndagen, första advent. Alltså från måndag t.o.m. söndag. Julmarknaden, som arrangeras av Lions Club, sammanfaller med skyltsöndagen, Första Advent.

Under skyltsöndagen är butiker öppna och försäljning i marknadstånd sker på torget. Din reklamjingel kan därmed bidra till ökat intresse för skyltsöndagen med fler besökare som följd.ra

Radio Actives sändningar hörs över hela sydöstra Skåne.

Ditt företag basuneras ut i etern över hela detta område, minst 6 gånger och stödjer med denna insats Lions Clubs hjälpverksamhet såväl lokalt som nationellt och internationellt.

Pris för 6 st radioreklamtillfällen är: 500 kr.

Vi i Lions Club Simrishamn är tacksamma för snabb och tidig betalning då våra ledtider är synnerligen korta för att vi och Radio Active skall hinna med!

Beloppet kan betalas till konto: Bankgiro 5503 – 8764 eller swisha till 123 161 95 01, märkt ”Företagsnamn och fakturanummer”.

Men det går lika bra att betala kontant till vår Lionmedlem som kommer på besök.

Vi ser fram emot att få ditt företag som sponsor/givare.

Tack vare att så många företag stödjer Lions Club på detta sätt får vi möjlighet att hjälpa barn och ungdomar i regionen. Detta sker dels genom att dela ut många stipendier och dels genom att barn och ungdomar med särskilda behov kan få ekonomiskt stöd.

Lions Julgransinsamling genomförs på nyåret söndag närmast efter Tjugondag Knut.
Kom ihåg att anmäla hämtningen!